Назва: Моя кохана Діла / Dila Hanim
Рік: 2012-2013
Сезони: 1
Жанр, теґи: Серіал, Мелодрама, Драма, 1+1, літера “М”
У ролях: Гюлья Дарджан, Еркан Петеккая, Хатіс Сенділь, Енгін Сенкан та ін.
Короткий опис: Діла – вдова Ісхана, загиблого в перестрілці. Він загинув, захищаючи грудьми рідного брата, і тепер Діла клянеться помститися за смерть чоловіка. Але долі завгодно зіграти з нею злий жарт: одного разу вона знайомиться з Ризой і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею – вбивця її чоловіка. Чи зможе Діла забути минуле, порушити традиції і відмовитися від своєї клятви? Що вибере жінка – ненависть або нове життя з коханою людиною?.. Запрошуємо дивитися серіал Моя кохана Діла онлайн українською безкоштовно в перекладі від телеканалу “1+1″ на нашому сайті кіно.
Повний опис: Чоловік у розквіті сил по імені Риза збирається купити землю під будівництво заводу. Рідний батько Діли Сайт Бей дозволив продати землю. Єдиний противник цієї угоди – це молодший брат Азар Діли. Причина такого ставлення в тому, що колись він вкрав рідну сестру цього підприємця Ризи, і привів її до себе додому. Після цих подій Риза помстився за свою сестру синові власника землі.
Одного разу між двома ворогами сталася збройна сутичка. На захист Азара вступив брат Ісхан, прикривши від пострілу противника, після чого він помирає від вогнепального поранення. Замість справжнього вбивці у в’язницю сів простий хлопець, якого підкупили.
Діла, щоб не бачити і не терпіти цю війну, вирішила виїхати з провінції в місто Стамбул, але брат її затримує із заявою, що він бажає покарати і помститися своєму ворогові за законом, і враховуючи, що його сестра знатний адвокат, він попросив її зайнятися розслідуванням і винуватця посадити за ґрати.
Мати невинного в’язня попросила сина дати свідчення, але її вбивають невідомі. Справжній вбивця зовсім несподівано сам йде з повинною і здається поліції, оскільки він закоханий в головну героїню, тому боїться, що вона його зненавидить і він її втратить. Сама Ділая так само закохується у вбивцю, але події і родинні зв’язки ворогів заважають їхнім стосункам. Запрошуємо на перегляд серіалу Моя кохана Діла. Очікується продовження проекту, так що незабаром можна буде насолоджуватися, дивлячись нові серії 2015 року цього серіалу.